Ők azok, akiknek nem ajánljuk a készházakat

gyorsház
Amikor az építkezés is könnyű, mert a ház is könnyűszerkezetes
2017-10-16
könnyűszerkezetes házak, készházak, gyorsházak
Meddig tart egy könnyűszerkezetes ház, készház építése?
2019-05-07
gyorsház
Amikor az építkezés is könnyű, mert a ház is könnyűszerkezetes
2017-10-16
könnyűszerkezetes házak, készházak, gyorsházak
Meddig tart egy könnyűszerkezetes ház, készház építése?
2019-05-07
készház árak

A könnyűszerkezetes házak vagy készházak nem valók mindenkinek.

Hiszen nem mindenki szereti a gyors, olcsó, szomszédbarát megoldásokat. Mi nyugodtan alszunk emiatt. Elvégre a konkurenciának honnan is lenne ügyfele, ha nem lennének ezek az emberek? Márpedig mi nem akarjuk a konkurenciától elvenni a kenyerüket.

Lássuk tehát, kik azok, akiknek NEM ajánljuk a készházakat vagy könnyűszerkezetes házakat:

Azok az emberek, akiknek rengeteg a szabadidejük, és nem tudják, hogyan töltsék el hasznosan.  Akik szeretnek tehát „elszórakozni” egy dologgal: bizonytalan döntéseket hozni, az alapanyagot egyedül, hosszas keresgélés után kiválasztani, ezt esetleg elrontani, majd visszafordulni és újat hozni. Nekik nem ajánljuk a készházakat vagy könnyűszerkezetes házakat. Hiszen a készházak gyorsan, nagyon feszes tempóban, jól szervezetten készülnek, ahol nincs idő szórakozni.

Akik szeretnek sokat költeni. Vannak, akiknek nem számít a pénz, akiket nem érdekel, hogy a készházak ára alacsony. Mármint, nem azért nem számít a pénz, mert arra, amit igazán fontosnak tartanak, nem sajnálják, hanem, mert végtelen mennyiségű pénzük van, és nem érdekli őket, hogy az mire megy el.

Gondolhatnánk, hogy ők Dagobert bácsik a való életben, de mégsem: hiszen Dagobert bácsi éppen azért tudott fejest ugrani a hatalmas pénzkupacaiba, mert igencsak fogához verte a garast. Ő ezerszer is meggondolta, mire költ, így több maradt neki.

Ha tehát Önnek végtelen mennyiségű pénze van, ami az építkezés után biztosan újra is fog termelődni, illetve senki és semmi másra nem szeretne költeni, no és persze szereti szórni a pénzt, akkor Önnek nem való az olcsó készház vagy könnyűszerkezetes ház!

Akik szétszórtak, nem szeretnek tervezni. Akik nem szeretik tudni, hogy hogyan fog kinézni a házuk, akiknek nem baj, ha ugyanannyi pénzből esetleg egy-két szobával kevesebb fog kitelni, akiket nem zavar, hogy a Rubik-kocka helyett a Pisai ferde tornyot kapják, azoknak nem ajánljuk a könnyűszerkezetes házakat vagy készházakat. A készházak építése ugyanis tervezhető, kiszámítható.

De ha Ön mégis a meglepetésekre esküszik, mindegy, hogy az kellemes vagy kellemetlen, akkor válasszon bátran más típusú házakat!

Akiknek nem számít a jó szomszédság. A jó szomszédi viszony nem számít mindenkinek. Így nem mindenki törekszik arra, hogy egy porral, zajjal járó, alapvetően hosszabb munkafolyamat, mint amilyen az építkezés, minél kevesebb kellemetlenséggel járjon a szomszédjai számára.

Akkor sem, ha ezt a szívességet természetesen vissza is várhatná majd, ha esetleg a szomszédjai fognak építkezni, vagy bármilyen, nagyobb zajjal járó tevékenységet folytatni.

Ha tehát Önnek nem számít, hogy hogyan néznek Önre a szomszédok, mennyire megy az idegeikre az építkezéssel, és mindennek függvényében ők mennyire lesznek majd toleránsak Önnel legközelebb: akkor nem ajánljuk a készházakat vagy könnyűszerkezetes házakat.

 

Ugye, hogy Ön nem ilyen ember? Akkor biztosan Önnek való a készház vagy könnyűszerkezetes ház!

Keressen bennünket bátran!