Amikor az építkezés is könnyű, mert a ház is könnyűszerkezetes

készház, könnyűszerkezetes ház
Készházak egyszerű építése
2017-08-29
készház árak
Ők azok, akiknek nem ajánljuk a készházakat
2017-10-20
készház, könnyűszerkezetes ház
Készházak egyszerű építése
2017-08-29
készház árak
Ők azok, akiknek nem ajánljuk a készházakat
2017-10-20
gyorsház

A legtöbb – ha nem is minden – fiatal pár álma egy új építésű családi ház. Sokan szinte bármit megtennének a közös otthonukért, főleg, ha az egy új építésű, igényes ingatlan: hosszú évekig dolgoznak egy hajtós munkahelyen, túlóráznak, ingáznak rendületlenül. Nem véletlenül mondják egyre gyakrabban, hogy egy hosszú párkapcsolat próbája leginkább a lakáshoz jutás. Sokan szidják ezért kis hazánk anyagi helyzetét, viszont az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy külföldön, mi több, az úgynevezett fejlett országokban sincsen „kolbászból a kerítés”.

Egy új építésű ingatlanhoz hozzájutni pedig nem csak pénz kérdése, hanem rengeteg időbe és energiába is kerül, főleg, ha nem ugyanazon a településen építkezünk, ahol jelenleg lakunk. Rengeteg szervezést, időpont egyeztetést és összehangolást, fuvarozást, munkafelügyeletet, mindezekkel együtt pedig töméntelen mennyiségű türelmet, lélekjelenlétet, talpraesettséget és hidegvért követel. Ezekkel viszont, valljuk be, kevesen rendelkeznek, főleg, ha egy fiatal párról van szó. Manapság azonban nagyon kevés fiatal házaspár van abban a szerencsés helyzetben, hogy a szülei, idősebb rokonai illetve ismerősei tudnák őket segíteni az építkezésben akár anyagilag, akár a munkafolyamatok felügyeletében.

Többek között ezeknek is köszönhető, hogy manapság terjednek azok a szállóigék, melyek szerint minden építkezés egy rémálom. Illetve, azt is gyakran mondják egymásnak a fiatal házas baráti társaságokban, kicsit viccesen, kicsit ironikusan, hogy bátran kezdjenek hozzá az építkezésekhez, ha el szeretnének válni. Nem véletlenül gondolja meg sok fiatal pár inkább ezerszer is, hogy valóban építkezne-e, esetleg mégis inkább beérné egy használt házzal vagy lakással…

Némi kompromisszumot jelenthet ezeknek a lelkes fiatal pároknak a könnyűszerkezetes ház választása. A könnyűszerkezetes házak esetén az építkezés rendkívül gyors, hiszen az elemek méretre vágása és csiszolása nem a helyszínen történik. Ennek következtében a könnyűszerkezetes házaknál maga a folyamat sokkal kevesebb szervezést, munkafelügyeletet és odafigyelést igényel.

Sőt, ha megbízik a csapatunkban, akkor a teljes munkafolyamat levezénylését szívesen átvesszük Ön helyett! Mi az Interneten hirdetjük magunkat, ezért bárki bármikor írhat egy rossz véleményt rólunk, láthatja. Nekünk csakis a tökéletes minőségű alapanyagokból történő pontos, precíz, fegyelmezett munka az érdekünk, egy fillérrel sem eltérve az Önnel előre kikalkulált ártól! Ha a csapatunkat választja, akkor a könnyűszerkezetes ház építése nem egy rémálom lesz, hanem egy álom, ami beteljesült: az Ön, vagy a gyermekei valóra vált álma.

Egy közös otthon, mely olyan, amilyet megálmodtak maguknak. Egyszerű, de mégis nagyszerű: praktikus, jól kihasználható terekkel rendelkezik, könnyen fűthető és alacsony a rezsiköltsége is. A mi gerendaházaink fiatalosak, kedvesek, bájosak: ideálisak első otthonnak egy fiatal szerelmespár számára, de természetesen később a gyerekeknek is bőven jut majd benne hely. A könnyűszerkezetes ház tágas, világos, száraz élettér, melyet mindenki szeretni fog. Egyszerre családiasan hagyományos hangulatú, mégis különc és fiatalosan elegáns. A könnyűszerkezetes házával bárki eldicsekedhet, az alacsony ára pedig a mi titkunk marad. Válasszon bennünket bátran, ígérjük, nem fog csalódni!