Milyen extrákat nyújtanak a könnyűszerkezetes készházak, gyorsházak?

készház
Könnyűszerkezetes ház építése? Válasszon minket!
2020-12-04
készházak

A készház választás elhibázott koncepciói

Egy új településre való költözés vagy éppen a közös családi élet első mérföldköve a készház kiválasztása.

A készház kiválasztási folyamatát sokan ebből fakadóan egyfajta romantikus andalgásként, kimozdulásként, csavargásként, kirándulásként élhetik meg. Pedig sajnos nagyon sok tényezőre szükséges odafigyelnünk, ugyanis egy rosszul kiválasztott családi ház később az egész életünket megkeserítheti.

A költözés, az esküvőszervezés és a családalapítás útvesztőiben sokszor hajlamosak lehetünk elsiklani afelett, hogy bizony a készház típusának, méretének, elrendezésének meghatározása is éppen ugyanilyen sorsfordító jelentőségű lehet. Hiszen egy könnyűszerkezetes ház nem megfelelő mérete, tájolása, későbbi állapotromlásának foka lekorlátozhatja akár a családunk bővülésének mértékét, az otthoni munkavégzésünk minőségét és hatékonyságát és az otthon töltött szabadidős tevékenységek pihentető voltát is.

A későbbi szomorkodás elkerülésének érdekében szeretnénk most felhívni a figyelmet néhány olyan fontos tényezőre, amelyre mindenkinek érdemes lenne figyelni leendő új készház otthonuk szempontjából:

Azt sem tudjuk, mit akarunk, csak modern legyen és menő?
Mindenki azt szeretné, ha egy újonnan épített, fiatalos házba költözhetne, de nem számolnak a magas árakkal. A készházak, gyorsházak és könnyűszerkezetes házak kompromisszumos megoldást jelenthetnek, ugyanis nem rúgnak magasra a készház árak, mégis új építésű, komfortos, kellemes otthonunk lehet.

Későn jövünk rá, hogy több helyiségre lett volna szükségünk?
Egy jó elhelyezkedésű újépítésű ház ára az egekbe szökhet, ezért gyakran a kisebb élettérrel kötünk kompromisszumot. Egy bizonyos szinten ez még rendben is van, hiszen nyilván nincsen mindenkinek egy kastélypalotára és nyolc vendégszobára szüksége. Azonban a másik véglet már igen kellemetlen lehet, amikor többen vagyunk kénytelenek összezsúfolódni egy garzonban vagy egy másfél szobás lakásban.

Hogyan segít ebben a könnyűszerkezetes ház építés?

A könnyűszerkezetes ház nem véletlenül nevezhető készház néven is. Ugyanis a könnyűszerkezetes házak lényege, hogy a gyárban előállított panelek segítségével, mégis az igényeinkre szabva, nekünk készítik el. Így kedvező könnyűszerkezetes ház árak mellett juthatunk számunkra szimpatikus elrendezésű, új építésű készház építés folyamatához. Ezek után meglepődünk-e, amikor azt olvassuk, hogy a könnyűszerkezetes házak más néven gyorsházak?

Könnyűszerkezetes ház: okos döntés az életkezdéshez
Egy átlagos költségvetésből gazdálkodni kénytelen fiatalnak muszáj néhány dologról lemondania akkor, amikor első otthona mellett leteszi a voksát. Ideális esetben sikerül a luxus cikkekről vagy a professzionális kerti grillezőről letenni, legalábbis átmenetileg, és nem a szobák méretén vagy a szigetelőanyag vastagságán akarunk spórolni. A készházak vagy a gyorsház építés minden alapvető igényt kielégítenek és modern, fiatalos lakhatási lehetőséget biztosítanak. Így támogatják a könnyűszerkezetes házak a fiatalok nyugodt, kiegyensúlyozott életkezdését, amelyben a lehető legkevesebb kompromisszumot kell csak meghozni.

Érdemes tehát alaposan átgondolni a családi ház kiválasztását, valamint racionálisan, a pénztárcánk korlátait és a jövendőbeli családunk igényeit is figyelembe véve dönteni. Mindezekre pedig kiváló alternatívának ígérkezik a könnyűszerkezetes ház.

Könnyűszerkezetes készház építés tapasztalt és profi cégünkkel, költséghatékony árak mellett!