Könnyűszerkezetes ház, készház kedvező árakon!

könnyűszerkezetes házak, gyorsházak
Könnyűszerkezetes házak, amik kiállják az idő és a funkcionalitás próbáját
2017-08-29
készházak
Mitől más a készház ára, mint a klasszikus építésű házaké?
2017-08-29
könnyűszerkezetes házak, gyorsházak
Könnyűszerkezetes házak, amik kiállják az idő és a funkcionalitás próbáját
2017-08-29
készházak
Mitől más a készház ára, mint a klasszikus építésű házaké?
2017-08-29
készházak, készház árak

A „készházak” szót gyakran hallani. Sokan viszont nem tudják, mit jelent.

Nos, a „kész” szót itt tulajdonképpen szó szerint lehet értelmezni, hiszen elsősorban azt jelenti, hogy az egyes elemeket, a lehetőségek szerint a legtöbbet, már készen, méretre vágva viszik ki a helyszínre, és a telken már csak össze kell illeszteni őket. A készházakat esetleg másképpen könnyűszerkezetesként is ismerheti a nagyközönség.

Mit tud tehát egy készház avagy könnyűszerkezetes ház, és miért érdemes ezt a megoldást választani? Mire utal még a „kész” szó?

A készházakat vagy könnyűszerkezetes házakat nagyon egyszerűen, könnyen és gyorsan el lehet készíteni, természetesen a megfelelő tudás és szakértelem birtokában.

A mi esetünkben a készház alapanyaga fa, alapvetően fagerendákból áll össze az épület, ezért a mi házainkat gerendaházaknak hívjuk.

Az Ön elképzelései szerint a munkatársaink szinte az egész ház építését elintézik Ön helyett, melyet természetesen kedve szerint lehetősége van felügyelni és ellenőrizni. Könnyűszerkezetes ház

A gerendaház készítéséhez részletes árajánlatot készítünk Önnek, melyhez ragaszkodunk: szerződésben vállaljuk azt, hogy nem fogunk Öntől több pénzt elkérni, mint amennyiben előre megállapodtunk, akármi is jön közbe nekünk, amivel esetleg megnőnének a költségeink. Szeretnénk korrektek lenni.

Ettől is „kész” a készház, hogy előre ki tudjuk számolni, mennyibe fog kerülni. Egy tájékoztató jellegű készház árlista a honlapon is megtalálható, ahol azt is leírjuk részletesen, hogy mit tartalmaz ez az ár, illetve mit szükséges még ezen az áron felül Önnek beszerezni, így nem érheti kellemetlen meglepetés.

 

Rendkívül alacsony árakkal dolgozunk, főleg egy téglaházhoz képest. Hiszen a mi készházaink akár felébe-harmadába is kerülhetnek egy téglaháznak.

Ez azonban ne tévesszen meg senkit, hiszen ettől még nagyon magas minőségű alapanyagokkal dolgozunk, illetve magas szintű, professzionális munkát végzünk. Önnek mégsem kell a készházak ára miatt lenullázni az összes hitelkártyáját.

A készházak „kész-ségének” további előnye, hogy hihetetlenül gyorsan el-kész-ülnek.

Könnyűszerkezetes ház: Míg egy téglaház építésével évekig el lehet bajlódni, addig egy gerendaház három-öt hónap alatt garantáltan felépül.

Ezt a garanciát szintén szerződésben vállalja a cégünk. Ha tehát az is nagyon fontos Önnek, hogy gyorsan elkészüljön a háza, akkor a könnyűszerkezetes gerendaház nagyon jó választás, hiszen egy szempillantás alatt kész.

Három-öt hónap alatt: nem csak félig kész, nem csak majdnem kész, nem csak mindjárt kész, hanem teljesen kész. Ugye, milyen hihetetlen? Pedig igaz. Könnyűszerkezetes ház

Láthatjuk tehát, hogy a készházaknak, vagy másképpen könnyűszerkezetes házaknak, melyek a mi esetünkben a gerendaházakat jelentik, számtalan előnye van a hagyományos házakkal szemben.

A „kész” szót tehát nyugodtan készpénznek veheti, nem csak átvitt, de szó szerinti értelmezésben is: hiszen ez nem csak azt jelenti, hogy az Ön háza a mi segítségünkkel nagyon könnyen elkészül, hanem, hogy az így megtakarított idővel és alapanyaggal rengeteg készpénzt is lehetséges spórolni. Könnyűszerkezetes ház